top of page

Liikunta on työkyvyn ja työhyvinvoinnin perusta

Voiko henkilöstöliikuntaa tukeva toiminta olla muutakin kuin liikuntaseteli?

Vain noin 10% työikäisistä liikkuu terveysliikuntasuositusten mukaisesti. 

Haluatko, että juuri sinun työtekijäsi kuuluvat tuohon ryhmään?

 

Mitä jos kaikki heistä olisi sinun yrityksesi virkeitä, terveitä ja tehokkaita työntekijöitä? Millainen työnantajamielikuva yrityksestänne syntyisi?

 

Työpaikan rooli liikuttajana ja kannustajana on erittäin suuri.

 

Yrityksemme tarjoaa henkilöstöllenne toimivimmat ideat virkeään ja hyvinvoivaan arkeen sekä taitoja pysyvään elämäntapamuutokseen.

 

 

Kehon kuntostartti on kustannustehokas ja riskitön tapa työhyvinvoinnin ja työkyvyn lisäämiseen. Koko henkilöstölle suunnattuna, se on myös verovähennettävää etua, joka lisää työssäviihtymistä ja tehokkuutta.

 

Valmennuksessamme liikunta- ja ravitsemusalan ammattilaiset auttavat työntekijöitänne ymmärtämään keinoja parantaa omaa hyvinvointiaan, johtamaan arjen valintoja sekä kantamaan vastuun omista elämäntapavalinnoistaan. Henkilökohtaisiin ominaisuuksiin pureudutaan fyysisen kunnon testeillä sekä liikuntaneuvonnalla.

 

Kehon kuntostartti sopii kaikille ikään, sukupuoleen, kuntotasoon tai työtehtävään katsomatta. Kuntostarttiin pääsee mukaan myös hikoilematta pisaaraakaan, jolla varmistetaan myös riskiryhmän korkea osallistumisaktiivisuus.

 

Aktiiviliikkujille fyysisen kunnon testit ja liikuntaneuvonta tarjoavat oman kunnon ja kehityksen seurantavälineen.

 

 

Mitä kuntostartti tarkoittaa henkilöstön hyvinvoinnille?

Annamme henkilökohtaisia ja konkreettisia ideoita sekä ohjeita arjen valintoihin niin liikkumisesta kuin ravinnosta. Arjen oikeat  ja aktiiviset valinnat auttavat saavuttamaan tehokkaasti paremman hyvinvoinnin.

 

Autamme työantajaa kehittämään kartoituksen pohjalta yrityksensä henkilöstöliikuntaa sen tarvitsemaan oikeaan suuntaan. Olemme halukkaita ja motivoituneita pitkäjänteiseen yhteistyöhön teidän arvokkaimman voimavaranne hyväksi. 

 

Kuntostartissa henkilöstönne tukena ovat fyysisen kunnon ammattilaiset sekä hyvinvointivalmentajat, jotka vastaavat mieltä askarruttaviin kysymyksiin niin liikunnasta, ravinnosta ja hyvinvoinnista kuin henkilöstöliikunnan parhaista ratkaisuista. Tarjoamme Kehon kuntostartin tueksi myös motivaatioluentoja tarpeenne mukaisesti.

 

 

Lupaamme luoda tilan, jossa jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa hyvinvointiinsa.

 

Ilkka Setälä, Perustaja, MCT Group Oy

 

bottom of page