top of page
SUOMEN PARAS TYÖILMAPIIRI -kilpailu on päättynyt.
 

Kiitos kiinnostuksestasi Suomen paras työilmapiiri -kilpailua kohtaan.  Kilpailun voittaja arvotaan kesäkuun alussa. Olemme voittajaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

 

Lisätietoa toimintakykymittauksista.

 

Kiitos osallistumisestasi. Olemme voittajaan henkilökohtaisesti yhteydessä.

Omegawave-toimintakykymittaus tuottaa kokonaisvaltaisen analyysin sydämen (ECG, HRV), aineenvaihdunnan (MET) ja keskushermoston (CNS) tilasta.

 

Mittauksia suositellaan kaikille terveellisistä elämäntavoista sekä oman kehon kunnosta kiinnostuneille - etenkin kaikille kenen (työ)elämään liittyy painetta ja stressiä (aikataulut, päätöksenteko, sopimusneuvottelut, tulosvastuu jne). 

 

Omegawave-mittaus on käytössä yritysten johtoryhmillä (mittaustuloksia hyödynnetään liiketoiminnassa, oman suorituskyvyn optimoinnissa, ja stressinhallinnassa), ammattiurheilijoilla ympäri maailman, Olympialiitoilla, useilla huippujalkapalloseuroilla, NFL-, ja NHL-joukkueilla sekä muilla urheilujärjestöillä ja yksittäisillä huippu-urheilijoilla. Mittausta käytetään myös erikois- ja valmiusjoukkojen toimintakyvyn seurantaan (harjoituskuormittavuus, valmius ja palautuminen).

 

Lisätietoa mittauksista.

bottom of page