top of page
Etsi
  • Writer's picturemctgroupoy

Työnantajat, huolehtikaa työntekijöidenne (lihas)kunnosta!


Työkyvyn testauskonseptimme on työväline yrityksen työntekijöiden fyysisen kunnon ja työkyvyn nykytilan arvioimiseen ja kehityksen suunnan kartoittamiseen. Testimetodimme on Puolustusvoimien käyttämä fyysisen kunnon testausmenetelmä, ja testeihin kuuluu mm. lihaskuntotestit.

Lähtötason arvioinnin ja sekä testitulosten pohjalta testattavalle annetaan harjoitussuositukset sekä tarjotaan mahdollisuus henkilökohtaiseen harjoitus- ja ravinto-ohjelmaan, sen läpikäyntiin ja seurantaan.

Lisätietoa työ- ja toimintakyvyn testauksesta ja valmennuksesta www.fyysinenkunto.fi/palvelut

http://yle.fi/urheilu/lahes_kaikki_2054-vuotiaat_suomalaiset_ovat_masentavan_surkeita_lihaskunnoltaan/7815043


40 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page