Etsi
  • mctgroupoy

Työnantajat, huolehtikaa työntekijöidenne (lihas)kunnosta!


Työkyvyn testauskonseptimme on työväline yrityksen työntekijöiden fyysisen kunnon ja työkyvyn nykytilan arvioimiseen ja kehityksen suunnan kartoittamiseen. Testimetodimme on Puolustusvoimien käyttämä fyysisen kunnon testausmenetelmä, ja testeihin kuuluu mm. lihaskuntotestit.

Lähtötason arvioinnin ja sekä testitulosten pohjalta testattavalle annetaan harjoitussuositukset sekä tarjotaan mahdollisuus henkilökohtaiseen harjoitus- ja ravinto-ohjelmaan, sen läpikäyntiin ja seurantaan.

Lisätietoa työ- ja toimintakyvyn testauksesta ja valmennuksesta www.fyysinenkunto.fi/palvelut

http://yle.fi/urheilu/lahes_kaikki_2054-vuotiaat_suomalaiset_ovat_masentavan_surkeita_lihaskunnoltaan/7815043


40 katselukertaa0 kommenttia

Copyright © 2020 MCT Group Oy 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now