top of page
MCT Group Oy on innovatiivisten liikunta- ja hyvinvointipalveluiden designyritys sekä työelämän hyvinvoinnin muutoksia toteuttava valmennusorganisaatio.
 
Tarjoamme toimivimmat työhyvinvointi- ja liikuntaratkaisut työpaikallenne sisältäen työkyvyn
parantamista, kehon kuntostartteja, toimintakyky- ja stressimittauksia sekä valmennus-, liikunta- ja hyvinvointipalveluita.
 
Toimintamme on valtakunnallista ja tapahtuu joko asiakkaidemme tai yhteistyökumppaniemme tiloissa.
 
Lupaamme luoda tilan, jossa jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa omaan hyvinvointiinsa.
MCT Group Oy on innovatiivisten liikunta- ja hyvinvointipalveluiden designyritys sekä työelämän hyvinvoinnin muutoksia toteuttava valmennusorganisaatio.   Tarjoamme toimivimmat työhyvinvointi- ja liikuntaratkaisut työpaikallenne sisältäen työkyvyn parantamista, kehon kuntostartteja, toimintakyky- ja stressimittauksia sekä valmennus-, liikunta- ja hyvinvointipalveluita.   Toimintamme on valtakunnallista ja tapahtuu joko asiakkaidemme tai yhteistyökumppaniemme tiloissa.   Lupaamme luoda tilan, jossa jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa omaan hyvinvointiinsa.
Tarjoamme fyysisen kunnon testausta ja analysointia, stressimittauksia sekä valmennus-, liikunta- ja työhyvinvointipalveluita niin yrityksille kuin yksityisille.
Liikunta hyvinvointi stressi valmennus työkyky virkistys tyhy tyky ravinto terveys personal trainer lihaskunto kestävyyskunto VO2max fyysinenkunto suorituskyky PT painonhallinta kehonpaino liikkuvuus kehoanalyysi mittaus MCT Group Oy FYYSINENKUNTO.FI
Palvelumme Liikunta hyvinvointi stressi valmennus työkyky virkistys tyhy tyky ravinto terveys personal trainer lihaskunto kestävyyskunto suorituskyky PT painonhallinta kehonpaino liikkuvuus kehoanalyysi mittaus MCT Group Oy FYYSINENKUNTO.FI

ME LIIKUTAMME SINUA

Ammattitaito

Henkilöstömme osaaminen, ammattitaito ja motivaatio ovat palvelumme lähtökohta. Välitämme asiakkaidemme hyvinvoinnista suurella sydämellä.

Tutkimus

Valmennustoimintamme taustalla on aina tutkittua tietoa. Teemme toimenpiteitä, joiden vaikuttavuus ja tehokkuus on pystytty todentamaan. MCT Groupin menetelmä kehittää työyhteisön työkykyä ja hyvinvointia tuloksellisesti henkilön ikä, terveydentila ja kuntotaso huomioiden.

Terveysteknologia

Hyödynnämme tutkitusti parasta liikunta-, terveys- ja hyvinvointiteknologiaa osana palveluitamme.

Miksi MCT Group

- Lisää tuottavuutta ja tehokkuutta
- Parempi työnantajamielikuva ja rekrytointi
- Onnistunut sitouttaminen, työssä viihtyminen  
- Kustannustehokkuus ja säästöt (jopa +800% tuotto säästöinä)
- Riskitön panostus (Verohyöty = 100% vähennettävää kulua)

- Referenssit

 

Työ- ja toimintakyvyn mittaus ja seuranta

- Menetelmäämme on testattu ja kehitetty vuosikymmenten ajan

- Käytämme sekä vanhaa että uutta teknologiaa (mittanauha, sykevälivaihtelu ja aivosähkökäyrä)

- Mittaukset ja analyysi perustuvat tieteelliseen tutkimukseen ja dataan. Fyysisen kunnon arviointi vakioituun testausmenetelmään

- Suuret verrokkiryhmät ja viitearvotaulukot

- Investointien, tulosten ja vaikuttavuuden mittaus ja raportointi

Valmennusideologia

Ihmisläheinen ja ystävällinen valmennuksemme perustuu rehelliseen palautteeseen, jossa asiakas kohdataan aina yksilönä seuraavaa kaavaa noudattaen:

Ajankohtaista:
bottom of page